BİTMEYEN DARBE GİRİŞİMLERİ

SEKSEN SENELİK DARBE KÜLTÜRÜ

Seksen senedir Darbeyle iç içe yaşayan bir ülkeyiz. Biraz arayı açsa Allah Allah bu darbe neden geç kaldı diye o özlediğimiz düdük sesini bekler dururuz. Öyle bir ortam olmasa'da refleks olarak hep aklımızdan geçer durur; çünkü bir gelenek, bir kültür olmuş bizim için. 

Bazen sağduyu dile gelir yok yahu darbe olacak ne varki, Allah'a şükür ekonomi iyi gidiyor. Geçim standartları seçim standartları, demokrasi ve Devletimizin sosyal politikaları fakir fukara, garip gureba geçinip gidiyoruz işte. 


İşsizlik oranı Dünya ortalamasına göre çok çok iyi durumda. (Bazı ağır siklet vatandaşlar açız desede)! Genel gidişat iyi 
o halde neden? Milli gelirimiz Dünyada ilk üçlerde seyrediyor; kalkınma ve Milli yatırım ortalaması Tüm ekonomik pariteler üst seviyelere tırmanıyor derken İşte burada durup düşünmek lazım? Evet egemen güçler rahatsız oluyor.. Hedeflerinde 2023- 2o53-2071 gibi kilometre taşlarıyla, büyük ve güçlü bir süper güç Türkiye hikayesi çıkıyor karşılarına.. 

Artık Türkiye batıdan teknoloji satın almak yerine, kendi ayaklarının üzerinde durarak, kalkınma seferberliği ile gereken tüm adımları atmış olmasıdır.

Buna yönelik, Bir Milletin bağımsızlık niteliğini güçlü kılan, modern Dünyanın savunma sanayi projelerini hayata geçirmesiyle üretiminin başlatmış olmasıdır'ki 

daha benzeri sebepleri çoğaltabiliriz. 
Siyasi olarak, Dünya tarafından alışık olmayan protest yapıya sahip, "Dünya beşten büyüktür" diyerek düzeni sürekli eleştiren ve adaletsizliklere kafa tutan İslam alemini hatta dünya mazlumlarını açık açık yüksek perdeden van munit restini çekerek savunurken; arı kovanına habire çomak sokan alışılmadık bir Turkiye lideri Erdoğanın olmasıdır..

Bir diğer konu, bu emperyalist, Türkiye ye her zaman bir haçlı mantığıyla AB''ye almadıkları gibi G-20 de'de istemiyor, üçüncü sınıf
 bir sömürge ülke olarak kalmasını istemelerindendir..

Kurtuluş savaşından beri uyguladıkları dayatma politikalarıyla, ekonomik yaptırımlarla, terör gibi sebeplerle ve darbelerle sindirilmiş kapalı devre moduna sokulmuş; kendi sorunlarıyla boğuşan bir Türkiye olarak il-el ebed kalmasını istiyorlar..

Yıllardır stratejik bölgemiz olan güneydoğuda dayatılan "müttefik'imiz" denilen PKK terörüne fırsat vermeyerek "yüksek iradeye" karşı çıkıp kurulması gereken büyük israil devletine engel olduğumuzdan'dır.. 

Artık yeri gelmiştir diyerek, kırk yıl emek verip kucaklarında büyütüp, Türkiyenin tüm organlarına sızdırdıkları hain FETÖ' örgütüyle amaçlarına ulaşacaklarını zannederek milletin üzerine alçakça atılan füzeler'le bu milleti esaret altına alacaklarını zannettiler, ama bütün hayallerini boşa çıkardı bu kahraman millet.. 

Planlanan kalleş darbeyle Tayyip Erdoğanı düşürüp, bölgemizdeki örneklerinde olduğu gibi, hazırda bekleyen kukla sisi modeli, Kılıçdaroğlu veya bir başka satılmış'la yola devam edip, iç savaşlarla kardeş kanının akmasını hedeflemişlerdi.

İşte bu 15 temmuz 2016 Darbe girişiminde başarılı olamadıkları gibi, Türkiyenin içine ur gibi kümeleşen FETÖ mikrobundan'da kurtulmuş olduk.



Artık bu Anadolu toprağında sömürgecilik tutmayacak, kalk-otur komutlarını Erdogan sayesinde elinin tersiyle bitirdi bu millet. 
Bu cesur Millet Çanakkale ruhuyla bedenini siper ederek, o hain girişimi püskürtüp Türkiye üzerinde operasyon yapanlara ve bundan sonra yapmayı tasarlayanlara gereken cevabı verdi. 

Bu sözüm ğözü doymayan batılı korsanlaradır.
O eski günlerdeki hasta diye tanımladığınız sizden borç para isteyip emir alan bir Türkiye yok artık. Kendi ayaklarının üstünde durmasının hesaplarını iyi yapmış bağımsız ve güçlü bir Türkiye var Elhamdülillah. Besleyip içimize saldığınız kripto siyasilerinizi, PKK'nız ve FOTO'nuz gibi ne kadar köpeğiniz varsa onları da alın başınıza çalın. 

GAZAN MÜBAREK OLSUN TÜRKİYEM
DARBE DÖNEMLERİ BİTMİŞTİR ARTIK

Şefik Karakelle

Yorumlar