CHP'NİN KLASİK MUHALEFET ENGELİ

AHLAKSIZLIK SAFSATASI UYDURAN, ASIL AHLAKSIZLAR


Bu Ülkenin TBM.Meclisinde Haktan hukuktan yana, Vatanın ve vatandaşın lehine, doğru dürüst bir karar çıktığını görmedim CHP sayesinde.
Sadece Milletvekili maaşlarına zam, ittifakla jet hızıyla kabul edilir...
Birde son zamanlarda hatırladığım şike davasında ittifak sağlandı bir gecede çıkarıldı. Babalarının hayrına değil, futbol taraftarı hayli yüksek bir nüfus oranını teşkil ettiği içindi.

Diğer konularda hangi önerge gelirse gelsin günlerce aylarca tartışılır İftiralar atılır, uçan tekmeler savrulur, kafalar kaşlar yarılır, genede çıkmaz Anamuhalefet sayesinde.

Henüz daha yeni gündemi teşkil eden bir mağduriyetin giderilmesi hakkında önerge verilmiş, kıyamet koptu. Siz tecavüzcüleri kurtarmaya çalışıyorsunuz diye bir karşı argüman geliştirildi'ki dört dörtlük iftira cuk diye oturdu..

Bunlar tecavüzcüleri affediyor ey dünya ey millet.

Önergeyi veren Akparti iktidarı, bu durum karşısında önergeyi bıraktıda suçlu
 gibi iç ve dış dümyaya karşı kendisini aklamaya çalışıyor. CHP ayni "o konuyu daha evvel kürsüye taşımış"olasada öyle bir girişimleri olmamış gibi tam gaz bastırıyor.

Daha öncede yazmış olduğum, dürüst olmayan, hep belden aşağı vuran bir anamuhalefet partisi 
CHP gerçeği var Türk siyasetinde.. 
Beğenmeye bilirsin oyda vermeye bilirsin, eyvvallah. ama bunlar iktidarı yıpratmak adına, oradan farklı farklı yalan iftira gibi, dedi kodular üreterek karşı atak geliştiriyorlar. 

İktidarın elini bağlamak için her yolu mübah sayan CHP ihanet içindedir... Her zaman ayni yöntemle sistemi tıkama yolunu seçerek kendi seçmeninede ihanet etmektedir..
Söyledikleri her yalan, her iftira yeni bir kaos yaratıyor ve toplumu geriyor.
Bunlarda Allah korkusu yok.. 

Bunlar vekalet gaspçıdır!! 
O yüce makam onların yeri değil..
Yazık oluyor günah oluyor...

Şefik Karakelle

Yorumlar