BU KILIÇDAROĞLU BENİM KAFAMI KARIŞTIRIYOR


BU KILIÇDAROĞLU BENİM KAFAMI KARIŞTIRIYOR


Suriye krizinin başından beri, Ortadoğu bataklığı edebiyatıyla bir numaralı Suriye hamiliğini yapan kılıçdaroğlu, bu günler gene geveleyip duruyor.

Diğer bir konu ise AB Parlementosu tarafından Türkiye Müzakerelerini, geçici bir kararla askıya alınması CHP ve Kılıçdaroğluna bir malzeme daha çıkarmış oldu. Kararı Avrupa Parlementosu alıyor, felaket tellalı gibi, fermanını kılıçdaroğlu okuyor. Gözdağı konusunda oldukça mahir.

Rusya uçak kırizinde'de ayni bildiğimiz chp lideri. Anlaşma sağlanıncaya kadar fırsat buldukça Hükumeti eleştirdi.. Uzlaşma sağlandı kriz sona erdi. Geleceğe dönük yeni hedeflerle yeni projelerle yeniden beyaz bir sayfa açıldı. Bu defa ne verdin nasıl özür diledin, Türkiye büyük bir Ülkedir sen küçük düşürüyorsun gibi eleştirilerine devam etti.. Bunlar vb. örnekleri hayli çoktur...

Oysa Rus muhalefet lideri jirinowski geçen hafta buradaydı. O kadar güzel olumlu şeyler konuştuki, hayran kaldım. Bizimkide Devleti yönetmekle SGK'yı bir birine karıştırıyor

Keza İçte ve dıştan maruz kaldığımız, PKK. DAEŞ. FETO. THKPC. Gibi terör örgütlerine açık açık arka çıkıp yancılık yapıyor, hükumete karşı bunların avukatlığını yapıyor.

Bazen düşünüyorumda,, bu kılıçdaroğlu'nun siyaseti benim kafamı çok karıştırıyor?

İster istemez soruyorum kendime ? İktidara aday bir ana muhalefet partisi CHP ve onun lideri parti çıkarlarından önce devletin yanında olması gerekmezmidir.?

Meclis çalışmalarına bakıyorum yıllardır yasama çalışmalarını sabote ederek Memleketin hayrına yapılması gereken önergeleri engellemiş, engelleyemediğini yüksek Mahkemelerde akamete uğratmıştır..

Büyüyen bir Türkiye'ye AB. BM. ABD. NATO Başta olmak üzere, Dünyanın bütün muhalif Ülkelerinin yaptırımlar planladıkları bir dönemde, eskiden olduğu gibi hala onlarla ayni dili kullandığına ve onların değirmenine su taşıdığına bakıyorum'da kafam karışıyor..

ABD elçileriyle sürekli temasta olduğunu biliyoruz. Almanya ile sürekli diyalog halinde olduğuda, bilinen bir şey. Bu Ülkelerle sürekli kapalı kapılar arkasında Memleket meselelerini ! gürüştüğüne bakıyorum.. Kafam iyiden iyiye karışıyor..

Bütün alçak kumpas ve oyunlarına rağmen 15 yılda Türk İnsanının hayal edemeyeceği büyük projeleri hemde kalkınarak hayata geçiren bir iktidar var. İçte ve dış dünyada emperyalist hegemonyası
altında ezilenlerin büyük umutlarla beklediği, gittikçe yıldızlaşan bir Türkiyeden bi'habermidir kılıçdaroğlu?

Diğer bir taraftan Türkiye'nin her gün gelişimi karşısında, küresel haçlının el birliği yaparak, gerek siyasi, gerek sosyo ekonomik, gerekse stratejik, hatta coğrafi olarak, Türkiyeyi bitirmek maksadıyla tezgahlanan oyunlardan'da gerçekten bi'habermidir.. Yoksa..! Bir gecede bir kasetle gelmiş olması'mı, gelişmelerden kılıçdaroğlunu bi'haber kılan.!?

Bir kafa karışıklığım daha var: Darbe girişimi saatinde hava limanında ne işi vardı ?

Sonra darbe sürecini an an takip ederken, umudunu yitirdiği dakikalarda yer değiştirdi. Daha sonra Bakırköy belediye başkanın evine giderek orada sonucu tv den izledi. O an beklentisi neydi ayrıca uzaklardan birini'mi bekliyordu.? Dönüş bileti nereye idi?
Bu Kılıçdaroğlu benim kafamı iyice karıştırıyor?

Şefik Karakelle

Yorumlar