EMPERYALİSTİN SATRANÇ TAHTASI "ORTA DOĞU"


EMPERYALİSTİN SATRANÇ TAHTASI "ORTA DOĞU"



"Ortadoğu"İnsanlık tarihinin başlangıcından bu güne, tüm medeniyetlerin ve semavi dinlerin neşet ettiği bir coğrafyadır. En son olarak İslam dini ile şereflenen ve Kıyamete kadar Müslüman olarak yaşayacak bir bölgedir. Ortadoğu

Tarihler boyu sürekli din savaşları verilen bu bölgede, bu günde değişen bir şey yok..
Bölgeyi satranç tahtasına çeviren emperyalistlerin, tüm oyunlarını oynandığı, silahlarını denendiği, ve ticaretini yaptığı bir savaş platosu haline getirdiği; bir İslam diyarının adıdır.!!! "Ortadoğu"

Afrika ve Arap yarımadası başta olmak üzere, Çinde Arakanda, Amerikada, AB'de, Rusyada ve Düyada her nerede Müslüman varsa, zulüm işkence ve soykırımlar'la anılan; yığınlar topluluğunun adıdır ortadoğu.!!!

ve akıtılan kanlar, farklı sebepler üzerinden bahane edilerek yürütülüyor olsada..
Bu kaos ve katliamların asıl sebebi İslam tarihinin başlangıcından buyana süregelen Haçlı din savaşlarının devamı niteliğindedir. (Müslüman kanı dökmek) Diğer bir önemli sebepse yer altı madenlerine sahiplenmektir..


1. Dünya savaşından sonra Osmanlıdan bağları kopartılan, Balkanlarda, Ortadoğuda ve Asyada bulunan Müslümanları, Emperyalistler kendi çıkarlarına uygun yeni sınırlar çizip, yönetilebilir birer sadık sömürge devletler oluşturdular.. Bölgenin gelişimini ve kalkınmasını engellediler..(Yüksek binalar hariç.!)

Baskılar neticesinde, bu ülkelerin bir kesimin parasal gücü olmasına rağmen kendi Milli projelerini Askeri Sanayi otomotiv vs. üretim gibi, kararlar alamayacak kadar kendilerine ekonomik olarak bağımlı hale getirdiler.

Keza siyasi olarak, diğer Dindaş hatta kardeş devletlere yapılan, haksızlık zulüm ve soykırımlara, taraf olmak bir tarafa ..Açık açık zalime destek verir konuma getirdiler!.

(İki bin iki yılına kadar Türkiye'de bu çerçeve içerisinde yer alıyordu) 
.....

Bölgede kan ölüm ve kaosu gündemde tutmak için,

nasıl bir yol izliyor: 
Kalkınmış zinde toplum yerine, içine fitneyi sokarak birbirine kırdırarak zayıflatılan birer fakir ülkeler haline getirirler..

Gerektiğinde demokrasi adına fiili müdahalede bulunmak için alt yapısını oluşturup, koruma hamiliğine soyunurlar.. Askeri çıkarma yaparak insanları katlederler.. Kendilerine biat etmiş kukla yöneticileri Eyalet valisi gibi atayarak kendileri ayrılsa'da orayı idare ederler..

Fakat o atanan kişide zaten diktatördür,ülkeyi savaş yasalarına göre yönetecektir, kan bitmez yıllarca akar gider..


Diktatörün diğer amacıda iktidarda kalmaktır. Zaten seçimlerde %95 oy alırlar kendi iktidarlarını korumaya muktedir olurlar.. 

Gelişen modern dünyanın nimetleri ve demokratik yaşam standartları, vatandaş için hiç bir önemi yoktur..
Demokratik haklara yönelik kıpırdanışları, çok acımasız sonuçlara gebedir. kitleler halinde katliamla sonuçlanır veye ömür boyu hapislerde çürür.. 

Böyle kukla yönetimlerle daha çok kan akacak, insanlar aç kalacak ve daha çok kardeşler birbirini öldürecektir. Devletler parçalanacaktır ve daha nice yeni Krallar, Tiranlar, Firavunlar, Mollalar'la, manda devletler oluşturulacaktır.!



Şimdi asıl mesele Türkiye!
Tüm İslam ülkeleri zaptı rap altındalar. Ama bu Türkiye on beş yıldır Asi'leşti, Tayyip Erdoğan'dan önce işler tıkır tıkır yolunda gidiyordu, önceki yöneticiler etliye sütlüye karışmıyordu.

Çizginin dışına çıkmış; klasik ortadoğu kategorisini zorluyor artık..
Kendi yönünü kendisi tayin eder hale gelmiş. kendi Harp sanayisini kurup tankını, helikopter ve diğer hava araçlarıni yapıyor..

Uzaya uydular göndermiş son sistem füze yapma girişiminde bulunan Erdoğan sana bağımlı kalamam, artık "Dünya beşten büyüktür" diyerek, bağımsız bir Türkiye'yi inşa etme gayretindedir. 


O yüzden, Dünyanın tüm oyuncuları, senaryoyu Türkiye üzerine kurgulamışlar. Irak ve Suriye gibi görünse'de, aslında Türkiye üzerine oynanıyor oyunlar.

Kırk sene boyunca ellerinde gösterilen plan taslağını Ermeni ve Pkk'ya istenen bölgeyi tehvit yapmışlar, (Kürt devletini) ısrarla gündeme getirip toprak isteriz derler; Büyük İsrail için.

Bu operasyonları yönetenler, ABD, İsrail ve İngiltere Başta olmak üzere, diğer Avrupa devletleri (AB) tarafından savaş senaryoları hazırlayarak sahneye koymuşlardır.. Fakat senaryoların bir türlü sonu gelmiyor. İçimizdeki hainlerle, Tır operasyonundan başladılar, dizi halinde bitmek bilmeyen senaryolar uyguladılar.. 
Çok denediler.. Bu milletin göz bebeği ordusunu kullanıp halka saldırttılar bir başarı sağlayamadılar. Bir çok farklı senaryolar denendi ve gene bir şey yapamadılar bu Devlete..Ve gene ayni şekilde devam edeceği görülüyor, gene bir sonuç alamayacaklar..

Hiç bir zaman başarılı olamayacaklar ALLAH'IN İZNİ KEREMİYLE

Bu kefere artık savaşlara bizzat kendisi girmiyor maşalar varken. Coni'ler, hans'lar, melahim'ler gebermesinler diye, yetiştirilmiş hazır kıt'alarla, vekalet savaşları veriyorlar.!!!

Bölgedeki bazı Hain! münafık örgüt ve kukla Devletler şu isimlerden oluşuyor: Suudi krallığı, Birleşik Arap Emirlikleri, Mısır
Haçlılarla işbirliği yapan ve diktatör ESED, Şii Hizbullah, Pkk, Pyd, Ypg, Fetö Nusra ve Daeş' tan Oluşuyor..
Bu örgütlerin bir kısmının sıfatı hazırdır (İslam'i terörör örgütü) olarak zikredilir.!

tahzen innallahe meana «لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا»
“Üzülme, Allah bizimle beraberdir.”


Şefik Karakelle  (Güzergah)




Yorumlar