CHP'NIN MASKESİ DÜŞTÜ


Çok uzak değil, daha iki ay önce görüşülmekte olan yasa değişikliğiyle ilgili, meclis müzakereleri ve komisyon çalışmalarında CHP kıyametler koparıyordu, kavgalarla ısırmalarla rezalet diz boyu gidiyordu. Eğer bu yasa değişikliği geçerse iç savaş çıkacağına dair tehditler savuruyordu.

Şimdi ise CHP'nin böyle suspus durmasını hayra alamet olarak yormak istiyorum. Zaman zaman CHP liderinin kendisine yöneltilen ağır eleştirileri hafiften aldığı gibi ağzınıda eskisi gibi bozmuyor. Bakın biz bu kampanyanın sükunet içerisinde geçmesini istiyoruz diyerek, tevazu içerisinde bir davranış sergiliyor..

Fakat kendisine has kurgulu yalanların dışında, Türkiyeyi ailesiyle yöneteceğine dair söylemler ilave ederek, şu kadar sayıyla yardımcısı olacağını, Ak parti il başkanlarının vali statüsünde görev yapacağı gibi ifadeleri sıcak tutarak, ısrarla tek adamlık iddiasıyla
Cumhurbaşkanına zımni olarak Kral veya diktatör gibi atıflar yapıyor.
Böylece bir yerlere mesaj, bir şeylere alt yapı oluşturma çabasında olduğu görülüyor.

Her fırsatta 15 Temmuz darbe girişiminin siyasi ayağı kimdir sorusunu dile getiren CHP'nin lideri, FETO-PDY ile ayni safta olduğunu örtbas etmeye yönelik bir manevra olarak yorumlamak gerekir' ki! teröristlerin ifadeleri ve ele geçen son bilgilerden kendilerinin içinde oldukları yavaş yavaş ortaya çıkıyor..

Askeri vesayetten ümidini kesen CHP o tarihten bu yana Türkiye için tehdit unsuru olan ne kadar illegal örgüt varsa, hepsiyle işbirliği halinde olduğu ayan beyan meydandadır.
Yetmedi.. CHP merkezinin yabancı büyük elçilerle memleket meselelerini görüşmek için uğrak yeri haline getirildiği bir mekan olduğu iyi bilinir.! 
Son günlerde sayıları gittikçe artan Türkiye düşmanı haçlıların, Türkiye'ye yönelik yapay bahanelerle geliştirdikleri baskılara karşılık, Ülkesini ve Milletini seven bir ana muhalefet lideri olarak yapıcı olması beklenirken! tam tersi, gayri milli bir anlayışla bazen düşmana çanak tutan davranışlar, bazen tavşana kaç tazıya tut mantığıyla, bazende onların sözcüsü gibi gerilimi tırmandıran bir dil sergiliyor..

Son günlerde yoğun olarak basın ve medyada bir takım senaryolar dönüp duruyor. Allah korusun dünyada bazı gizli servisler tarafından bir takım senaryolara göre, sayın Cumhurbaşkanımıza suikast düzenleneceğini, ayrıca FETO hainleri tarafından sızdırılan, evet çıkarsa Referandumun ikinci günü, ikinci darbe olacağının kaçınılmaz olduğu vurgulanmaktadır.

Cumhuriyet tarihinden bu güne kadar, bir çok kez, kirli senaryolar sonucu iktidar olmak adına veya kendine has, azınlığın çoğunluğa tahakkümüyle, baskıcı jurokrasinin yerleşik düzenini ve ideolojisini koruma adına, gayret eden bir CHP gerçeği var Türkiyede. Kimbilir belkide bundan sonra kirli çamaşırların meydana döküleceğinden korkuyor bu heyecan dolu can hıraş kavga ve tehditleride buraya bağlamak lazım..
Ortada dolaşan bu yeni senaryoların içinde CHP'nin gerçekten dahli varmıdır dersek, bir başbakan ve üç bakanı asan bir zihniyet huyundan elbette vaz geçmez..

Artık maske düştü! 15 temmuz darbe gecesinde bir ilin belediye başkanının alınarak yerine bir CHP'linin getirilmesi talimatını veren o ilin, garnizon komutanının emir verdiği artık meydanda. Dolayısıyla bu partinin darbe girişiminde darbecilerle beraber olduğunu açıkça ortaya koyuyor.! 

Derimki.. Barışta savaşta, kaza ve kederde, her türlü ihtimali kader olarak benimsemiş bir Milletiz biz. Davası uğruna ölümü şehadet bilmiş, kefen ve kelle koltukta bu topraklarda haçlıya ve ona maşalık yapan hainlere karşı, tehvid ve adalet meşalesini yakmış, artık saflarını belirlemiş kahraman bir Millet var buğün. 
Var sayalım ki gerçek bir senaryodur yazılıp çizilenler. Bu Millete ve onun liderine, on beş yıldır böyle alçak ihanetler zaten planlanıyordu. Bu gayretlerde boşa çıkacaktır İnşaallah.

Allah büyüktür

Şefik Karakelle

Yorumlar