CHP MARJİNALLEŞTİ


CHP DURUŞU VE EYLEMLERİYLE İYİCE MARJİNALLEŞTİ.!


Meclisteki oturumlarındaki görevini adam gibi yerinde oturup yapmak yerine locaya çıkıyor üstten aşağı yapıyormuş..Bu hastaslıklı ruh onların vandallık dönemlerinden kalan bir miras olarak meclistede aynen devam ediyor..

- Zengin adamın biri dilencilik yapan bir çingene kızıyla evlenir. Fakat yeni gelin yerinde duramaz kocasına derki ben duramıyorum beni bırakta bir iki saat dilenip geleyim der ! Kocası yapma etme hiç böyle şey olurmu bana ne der elalem der müsade etmez..
Adam akşam eve döner içeri girer girmez Allah rızası için diye bir ses duyar, galiba bizim karı dilenmek için eve adam aldı der hemen sesin geldiği odaya girer. Orada gördüğü şey kadın önceden para koyduğu bir çekmeceden para dilendiğini şaşkınlıkla seyreder. Kadın evin tüm bölümlerine bu uygulamayı yapmış oradan oraya dilenirmiş..

Son zamanlardaki bu kemal Chp'sinin durumuda bu hikâye gibi oldu, zihniyet bozukta olsa oturaklı insan kalmadı..!
Adamlar çocukluğundan kalan alışkanlıklarını milletvekilide olsalar içlerinden atamıyorlar. Bir bakmışsın birisi duvarları tırmanıyor, birisi tomanın üstüne çıkıyor, başka birisi (lider) meclis dururken yollara düşüyor.
Şimdi bu vandalda meclis müzakerelerine hocadan pardon locadan katılıyor,
lideri neyse kendileride odur.
Bunlar tam bir THKP-C nin örgüt gurubu gibi çalışıyorlar!

AZ DEĞİL CHP MARJİNALİNDE ÖTESİ BİR PARTİ OLDU.!!!

Şefik Karakelle