DARBELERİN PARTİSİ CHP


DARBELERİN PARTİSİ CHP NİN LİDERİ "KK.O" O SAATTE DARBEMİ OLURMUŞ DEDİ


Çünkü Darbenin kralı bunlar. Bu memlekette bu güne kadar tere yağından kıl çeker gibi darbeler yapan bir CHP tecürübesiyle o eleştiriyi yapıyor. 

Referandumda neymiş.
Yönetim sistemindeki değişikliğe muhalif parti olarak köy köy kasaba kasaba gezerek millete dert anlatmak CHP mantığına ters bir mesele. Cumhuriyetin kurucusuyuz diye halka tepeden bakmaya alışmış bir zihniyet, Devlet millet ilişkisinde tamimler ve talimatlar vermeye alışık olduğunan, oy isterken bile içlerindeki BAAS ruhunun anında dile gelip kabardığını görürsünüz. aoy vermeyenlere anında bak ha! Evet oyu çıkarsa sizi denize dökeriz diye tepki göstermeleri gayet normal bir Chp tarzıdır.

#FETO
Feto örgütünün 15 Temmuz darbes girişimini iktidar tarafınfan kurgulanmış bir oyun olduğundan söz eden Chp.. kendisi bizzat o darbe girişiminin merkezindeki bir partidir. Bu güne kadar ağzını doldurarak FETO'ya örgüt dahi diyemiyor. Onu eleştiremeyen tam tersine tutuklu teröristlerin suçsuz olduğunu, ABD ve Haçlılı Avrupasıyla ayni ağızı kullanarak savunma yapan bir CHP var karşımızda.

O tehditleri o faşist kafalı Konya vekili ilk defa yapmıyor. Kılıçdaroğlu iç savaş çıkar diye Referandum startı verilmeden önce dile getirmişti.

Bir ara FETO'ya cephe alyor gibi bir izlenim veren kemal, Artvinde üzerinden geçen mermyile soğuk duş akdıktan sonra, soluğu ABD büyük elçiliğinde aldı. Memkeket meselelerini görüşmek üzere !!! Orada kulağı çekilen kukla kemal tekrar eski ayarlarına döndü ve hiç sapmadan verilen görevi harfiyen sürdürmektedir.

İçimizdeki güdümlü haçlı uşakları (CHP-FETO-PKK ve beyaz adamlar) ile Birlikte AB-ABD ve Dünyanın tüm Haçlı ve Siyonistleri bu Referandum için el ele vererek senkronize bir çalışma yapıyorlar Bunlar biri birinde asla ayrı değiller.

O nedenle hafife almamak gerekir. Türkiye düşmanı bütün şer güçlerin odaklandığı bu Referandum, haçlı dünyası için bir hayat memat meselesidir. Zaten öyle olduğu için, kendi parlemento seçimlerinden daha fazla önem gösteriyorlar.

Bu Referandum sürecinin güzel yurdumun lehine, salimen sonuçlanmasını Rabbimden niyaz ediyorum.


Şefik Karakelle




Yorumlar