FAİLİ MEÇHUL TAKİPÇİLERİ


FAİLİ MEÇHUL TAKİPÇİLERİ 

Bir zaman lar "s haber" kanalı vardı, iftira ve çamur atmakla çok mahir bir haber kanalıydı.
Önceleri bildiğimiz o terör olaylarını haber yaparken rutin olarak yorumsuz katıksız hatta terörü eleştirerek verirdi.
"Daha sonra politikalar tamamen tersine döndü, işlenen cinayetler peşinen faili meçhul olarak nitelendirildi.
Kazaran yakalanan suçlularda delil yetersizliğinden suçsuz olarak serbest bıraktırıldı. 
Ve..
- İşte bakın Millet, bu cinayette bir "faili meçhul olarak unutulacak" diye, sürekli algı oluşturulan günlere gelindi..
(yorumlarımda dile getireceğim, bazı olayların tarih sıralaması yanlış olabilir bağışlayın.)
Rahmetli "Muhsin yazıcıoğlu" suikastı başta olmak üzere, bir çok faili meçhulde parmağı olan bu katil örgütün, cinayetleri işledikten sonra, insafsızca nasıl algı oluşturduğu şimdi teker teker ortaya çıkıyor.

Adını "Uludere katliamı" diye koyarak tüm yorumcu ve panelistler, örneğin "mehmet Altan" "Nazlı ılıcak" gibi gazeteci geçinen satılmışlar, o zehirli dillerinden hiç bir zaman düşürmediler.
Ta'ki o terörist ailelerine kan parası ödettirene kadar bu algıyı sürdürerek devam ettiler..

Danıştay katliamı, Hırant dink katliamı derken faili meçhul halkaları arttı gidiyor uç uca ekleyerek hergün iki üç kanalda şeytanca her gün "bu Devlet nerede" diye bol bol algı oluşturdular..

Daha sonra Rizede Fenerbahçe otobusü tarandı, ayni gün sakın buda faili meçhuller arasına girmesin ha! diyerek ilk haberden verdiler.

O zamanlar, sürekli ve özellikle, belirli cinayetlerin arkasında durarak, faili meçhul olarak dillendiren bir yapının kendi polisleri tarafından işlendiği kanaati bende hasıl oldu. Çünki ayni gün işlenen bir cinayete faili meçhul etiketini yapıştıran bir zihniyetin, olayın içinde kendisinin olduğunu gösteriyordu ve failin hiç bir zaman bulunmayacağını o gün anlamıştım.. 

"Soma maden ocağı" kazasını algı oluşturmak için bir ekibi oraya yerleştirerek aylarca yalan yanlış haberler yaptılar. Netice olarak.. Vatansever Somalıların bir kısmını Devlete karşı örgütlemede başarılıda oldular.

Bunları şunun için dile getirdim!
Bu FETO alçakları ordudan ve emniyetten temizlendikten sonra, terör cinayetleri artık sabah işlenirken akşama yakalanıyor.

CİA bağlantılı terör organizasyonlarının bile işlediği cinayetlerin hiç biri faili meçhul olarak kalmıyor çünki olay mahallinde delilleri yok eden polisler yok artık, kameralar o gün arızalanmıyor..

Ve.. şimdi o faili meçhuller teker teker faili FETO olarak ortaya çıkıyor.!!!
"Hırsız içerden olursa öküz bacadan çıkarmış"

Şefik Karakelle