O SAATTE DARBEMİ OLURMUŞ


DARBELERİN PARTİSİ CHP'NİN LİDERİ "KILIÇDAROĞLU O SAATTE DARBEMİ OLURMUŞ DEDİ

Bu memlekette bu güne kadar bütün darbelerde parmak izi olan partidir CHP. Net olarak Türkiye'de yapılan 15 Temmuz darbe kalkışmasıda chp ile işbirliğiyle yapılmıştır.
Tiyatro söylemleriyle ihanetin üzerine sünger çekmeye çalışırken, diğer taraftanda, "o saatte darbemi olurmuş" demeye başladı." Teknik olarak gecenin 03:00'nde yapılması gerekirdi. Erken saatte insanlar ayakta iken yapılan darbe hükumetin kontrolu altında yapılmıştır demek içinde iyi bir kılıftı.

Sonra kendisini aklamak için ikide bir, bu 
iktidar darbenin siyasi ayağını meydana çıkarsın ve açıklasın diyor. 
Kılıçdaroglu bu güne kadar ağzını doldurarak FETO'ya terör örgütüdür diyemiyor 
ABD'siyle, Nato'suyla Haçlısıyla ayni ağızı kullanarak darbecileri masum gösterip aklamaya 
çalışıyor.

Tutuklu teröristlerin suçsuz olduklarını savunurken, darbecilerin karşısında direnen vatansever gazilerinde yargılanmasını istiyor...

Bir ara üzerindeki yoğunlaşan kamuoyu baskısını azaltmak için FETO'ye Terör örgütü diyerek cüzi bir eleştiri yapmıştı. Hemen arkasından cevap Artvin boğazından geldi Chp'nin lideri kemalın üzerinden bir roket mermisi geçti. Aldığı o soğuk duşun etkisiyle ertesi gün soluğu ABD büyük elçiliğinde aldı..
Gazeteciler ziyaretin sebebini sorduğunda, hiç, memleket meselelerini görüştük diyerek geçiştirdi.
Oysa bu k,kılıçdaroğlu bu memleket meselelerini çözmek yerine, çıkmaza sokmak için her türlü ihanetin içinde olan bir muhalefet lideri olduğunu bilmeyen yoktur.

Türkiyenin en büyük meselesi FETO ve PKK terörüne açık destek veren ABD büyükelçiside aynı kafada olduğuna göre hangi konuları konuşup, hangi bilgileri paylaştılar.??

Esasında işin içinde gerçekten devleti çökertme planları vardı, kılıçdaroğluda bu projenin bir parçasıydı

Çok meşhur Baba Corleone'nin filminde evlat yerine koyduğu en güvendiği has adamı birilerinin gazıyla babanın aleyhine çalışmaya başladı. Tabi bu durum babaya aynı dakikada intikal etti, babada bu adamın her tarafını kırdırıp hastaneye sevkettirdi. İyileştikten sonra ezile büzüle babanın yanına gelerek, kafasını babanın göğsüne koydu ağlayarak, baba beni çocuklarıma bağışla isa adına birdaha böyle bir halt işlemeyeceğim dedi.
Baba: 

tam bir baba şefkatıyle vah evladım bunu sana kimler yapmış evladım diyerek teselli ediyordu bir taraftanda okşuyordu. Tabiiki bu dersin ona yeterli olduğunu iyi bilen baba o an için o adamı affetmiş gibi oldu belirli bir zaman diliminde kullandıktan sonra onu temizledi.

Artvin kırsalındaki atılan füzeydi kemalı ABD büyük elçiliğine koşa koşa götüren sebep. Sakın bir daha FETO ve PKK hakkında ileri geri konuşma akıllı ol diyerek kulağını çekti büyukelçi. Zannediyorum kemal beyde abi tövbeler olsun, valla billa bir daha yapmayacağım demiştir..

Bakıyorum kukla kemal o görüşmeden sonra tekrar eski ayarlarına daha sağlam dönmüşki, verilen görevde hata yapmıyor terörist demiyor tam tersi o terör örgütlerini savunmaya devam ediyor. Bunu ebediyyen sürdüreceğini tahmin ediyorum. Bir kasetle gelmenin bedeli olarak, efendisine itaat, ülkesine ihanet etmekten başka seçeneği yoktur.

Şefik Karakelle

28 Ağustos 2017