UYKULARI KAÇAN ADAMA 15 TEMMUZ SORULARI

UYKULARI KAÇAN ADAMA 15 TEMMUZ SORULARI ?

Anayasa komisyonunda "Başkanlık yasası" çalışmalarını can hıraş var gücüyle engellemeye çalışan Kılıçdaroğlu ve ekibinin uykuları kaçıyormuş.!

Ne için? Daha iyi bir Türkiye için, çıkarılmaya çalışılan yeni Anayasa maddelerinden dolayı..

Tek parti CHP ve 12 Eylülden kalan bu güne burokratik egemen ve köhnemiş, ülke kalkınmasına engel olan süreci tıkayan, bazı maddeleri çıkartıp, yerine daha dinamik ve güncellik arzeden kanunları hayata geçirmek; kılıçdaroğlunun uykularını kaçıyormuş..

Kurtuluş savaşının 100 yıl önceki ayni işgal güçleri, gene bu gün,15 Temmuzda İstila etmek üzere, Türkiye açıklarına demir atmış beklerken, sen neredeydin uykuların kaçmadımı?

Keza bu vatanı o kadar seviyorsun, 15 temmuzda neredeydin? Pusuya yatmış avcı gibi neyi bekliyordun.. İnsanlar, kadını erkeği ile, genci yaşlısı sakatı, tankların önüne yatarken şehadete ererken; sen neyi bekliyordun'da o gece uykuların kaçmadı?

Türkiye Vatan olmaktan çıkmak üzere iken, bu Vatanın beka sahibi sorumluluk taşıyan evlatları, televizyon kanallarından feryat ederken, sen neredeydin, ve neyi bekliyordun.. Birde diyorsunki şimdilik izliyoruz. "O gece" !
"İzliyoruz" derken ikinci üçüncü şahıslar ve guruplarla, işgalin başarılı olmasınımı bekliyordun.. O şahıslarla işbirliği halindemiydiniz..?

Çıkacak olan yeni yasayla kendi milli çıkarlarına yönelik zengin bir Türkiye.. Siyasi ve bürokratik İşbirlikçilere pirim vermeyen! Tam donanımlı bağımsız, kendi gücüyle kendi ecdadına yakışır yıldız bir Türkiye hedefleniyor.

Varsın uykuların kaçsın Kılıçdaroğlu.!!!

Şefik Karakelle