Kılıçdaroğlu nereye kadar gidecek böyle?



Kemal Kılıçdaroğlu çok yalan söylüyor
bende yazmaktan usandım artık. Ta 15 Temmuz darbe girişimi olduğu gün ABD güdümlü FETÖ/PDY ile işbirliği yaptığını yazmıştım..
Akpartili vekillerin içinde olduğunu ima ederek, bu darbe girişiminin siyasi ayağını bulun, benimde bildiklerim var yoksa ben açıklarım diyerek kuşkuları kendi üstünden atmaya çalışıyordu..

O gün bu gün küresel güçlerin Türkiye aleyhine açık-gizli sahnelelenen bütün planların içinde olduğu anlaşılan CHP nin genel başkanı, iyi bir siyasi piyon olarak çizgisini değiştirmeden ihanete devam ediyor..
Ana muhalefet olarak dış politikada birlik beraberlik yerine problem yaşadığımız ülkelerin düşmanca tavırlarına destek veriyor onlarla ayni ağzı kullanıyor, yetmedi Türkiyeyi gammazlıyor. Ekonominin battığını söyleyerek yatırım yapılmamasını, can güvenliği olmadığı için vatandaşlarını göndermemeleri gibi bir çok konuda telkinlerde bulunuyor..

Şimdi Afrin operasyonu gündeme geldi, açık açık sakın girmeyin oraya diyemiyor. Girin ama bir tane şehit gelirse hesabını ben size sorarım diyor. Havadan vurun diyor, çünkü oraya ayak basmadan bir hava harekatının başarılı olmayacağını birileri kulağına üfümüş olmalı. Zaten ABD'de öyle diyor ki girmeyin oraya..

"Siz teröristlere (ÖSO) silah yardımı yaptığınızda yapmayın diyorduk, üstelik gelen yaralıları Türkiyede hastanelerde tedavi edip ellerine silah tutuşturup tekrar cepheye gönderdiniz ve şimdi Türkiyeyi bu hale, savaş noktasına getirdiniz diyor" - Zaten silah yardımıyla Türkiyenin teröristleri beslediğini ABD'de söylüyor..!

Bu kılıçdaroğlu denen siyasinin şehit duyarlılığı durup dururken nereden çıktı acaba? insanın diyesi geliyor. PKK yıllardır asker ve polisimizi şehit ederken PKK destekçiliğini hiç elden bırakmıyor. Onların leşleri için taziyelerine gittikleride ayrı bir garabet.
15 Temmuz darbesinde FETÖ haini 251 vatandaşımızın şehadetine 2,100 küsürde gazi ye sebebiyet verirken bu CHP o gazilere dava açma hazırlığına girişiyordu'ki neyseki gaziler için özel yasa çıkartıldı da mahkeme kapılarından kurtarıldılar.
Şimdide Afrin çıkartmasında kendi işine yarar bir kemik arıyor. Amacı abd'nin verdiği görevi yerine getirip askerin afrine girmesini önlemektir.

ABD'nin bir komployla iş başına getirdiği bu kemal bey, görevini bi hakkın yerine getiriyor bir söylenen'i iki etmeden.
Bir muhalefet lideri olarak Türkiyenin çıkarları için ne bir politikası nede bir projesi olmayan bu adamın demirtaştan hiç bir farkı olmadığı görülüyor. O halde yargılanıp demirtaşın yanına neden gönderilmiyor.
Kılıçdaroğlu bu kafayla nereye kadar gidecek böyle?

Şefik Karakelle 
(Güzer gan)

Yorumlar