DEVİ UYANDIRDILAR



Devi uyandırdılar! bu coğrafyada söz Erdoğanda biter. Üçlü zirvenin Türkiye, Rusya ve İran'nın oluşturduğu son Suriye konulu Astana süreciyle bu bölgede çakallara yer olmadığı anlaşılıyor artık..

Ta Okyanuslardan buralara gelipte Müslüman coğrafyasında bu Conilerin etmedikleri zulüm kalmadı. Çok kanlar akıtıp çok acılar yaşatan bu katiller, Türkiye başta olmak üzere İslam diyarının tümünde fitneyi ve terörü hiç eksik etmediler.. İhtilaller yaparak Devlet adamlarını astılar. kendileri gibi arsız hırsız ve hukuksuz uşaklarını bölgedeki devletlerin kimine kral, kimine başkan, kimine başbakanlar atadılar.. Onların emrinden çıkan olursa götür birini getir öbür diktatörü şeklinde yürüttüler bu güne kadar..

Daha düne kadar içimizdeki en tecrübeli siyasetçisinden tutunda, anlı şanlı bilim adamları ve uzman dış diplomasi monşerleri dahil, herkesin söylediği bir cümleyi çok duyduk "one minute" dedi aman israille uğraşılmaz bu Türkiyenin bitişi olur diyenleri geçtik, şimdide, ABD dünyanın bir süper gücüdür sakın ateşle oynama diyorlar..

Ona rağmen, önce Fırat kalkanı sonra Zeytindalı hareketlerini engellemek isteyen ABD'ye biz giriyoruz dedik girdik. Sorulan sorular karşısında zor durumda kalan ABD yetkilileri, Afrin bölgesi bizim ilgi alanımızda değil diyerek gazetecilere cevap verdiler ve çamura yattıklarını açık açık ilan ettiler..


Şimdide Menbiç için devam eden ve bitmeyen bir oyalama süreciyle karşı karşıya kaldık

Biz bağımsız güçlü bir Devlet olarak 2023-53-73 hedeflerine ulaşmak gibi bir ülkümüz vardır.. Eğer gerçekten öyle düşünüyorsak, bu kutlu hedef için önünde engel olacak ne varsa onları aşmakla mümkün olacaktır. İşte bu gün Devlet politikalarımızı ve büyümemizi engellemek için burnumuzun dibinde biten teröristse terörist, Amerika ise amerika kim olursa olsun, Milli bekârmız için gereğini yapmaktan başka seçeneğimiz yoktur. Hiç kimse oturduğu yerden hayallerine kavuşamaz

Oysa, bu tren soyguncusu kovboy bizdeki hainlerden önce işin ciddiyetini gördü ve uyandı.. Karşısında ordusuyla, milletiyle ve lideriyle bir yumruk gibi duran kararlı bir Türkiyenin farkına vardı.. Ama sen gelde CHP yönetimine anlat. ..

Türkiye  Zeytindalı hareketiyle bütün dünyaya ve dosta düşmana askerimizin gücünü büyük bir ülke kararlılığıyla gösterdi. Hiç bir sivile dokumadan savaş nasıl yapılır bütün teknikleriyle dünyaya ders verdi.. Şimdi sıra Münbiç ve fıratın doğusunda..

Dev uyandı artık! Rabbimin izniyle başarı kaçınılmazdır Allah yâr ve yardımcımız olsun

Şefik Karakelle

Yorumlar