ADAYLAR VE BİR SEÇİM SÜRECİNİN ANALİZİ


"Etrafımızda dostumuz kalmadı" diyen Chp yöneticilerinin, diğer muhaliflerle birlikte küresel güçlerin önderliğinde, 
her gün yeni bir oyunla köşeye dıkıştırmaya çalışıyorlar. 
Erdoğanın dünya siyasetini yönetemediğini ve hırçın politikalarıyla yanımızda dost devletin kalmadığına dair, sürekli algı oluşturuyorlar.

Artık dünyada tek dostumuz kalmadı diyerek, bu seçim kampanyasında'da tam gaz, (bakın işte, dışarıda uyum sağlamayan bu adam içeridede tek adam olarak astığı astık, kestiği kestik bir diktatördür) algısına devam ediyorlar.

Bir ara, Rusya ile
ilişkilerimizin bozulduğunda Ellerini oğuşturan Chp, Pkk ve Feto gibi örgütler zil takıp oynadılar. 

- Bakın bir Rusya ile ilişkilerimiz iyi gidiyordu, artık onuda katbettik dediler. Sonra diplomatik yollarla düzeldi, ve çabuk açıklayın ne verdinizde bu krizi düzelttiniz dediler..

Daha öncesinde de, Irak konsolosluğumuzu personeliyle Daeş alıkoyduğunda, bir devletin konsolosluğu nasıl esir edilir derhal askerimiz oraya girmelidir diye kıyameti kopardı Chp. 

Sonra görevliler sağ salim ülkemize getirildiğinde ise, burada bir skandal var neyin karşılığunda teslim aldınız. Rüşvet olarak ne verdiniz diye Erdoğana yüklenmişlerdi.

Bu Chp zihniyeti, Yunanistanla dahi savaş çıksın diye çok körük çekti başaramadı..


Her algı eşzamanlı olarak Feto Chp Abd üçgeninden kurgulanarak, senkronize bir şekilde herkes kendi rolünü oynuyor.

Bu ülkede ana muhalefet adıyla legal siyaset yaptığını iddia eden Chp Feto kaynaklı yeni algılar oluşturarak, belliki sıkı bir şekilde devam ettiğine şahit olacağız, nede olsa Feto'nun siyasi ayağı..

Sadeca bir örnekle:
Türkiye seçim sathında iken, küresel güçler seçim için özel bir menü hazırladılar Türkiye'ye Ekonomik saldırıydı bu. Bu süpekülatif
saldırılar sağanak halinde devam ederken, Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Türkiye'yi yöneten kadrolar seferberlik halinde bertaraf etmek için verilen başarılı mücadeleye rağmen, 
battık bittik yaygarasıyla ekonominin çökmesi içina algı oyunlarına devam eden pişkin bir muhalefet işgüzarlığını izledik..


BAZI ADAYLAR
Bu çamurlu seçim kampanyasında bir şey daha belirgin bir şekilde ortaya çıkacak. Yerli siyasetçi ve servisçi taşeronların mücadelesi olarak devam edecek!
(Vatanı sevenler ve sevmeyenlerin) mücadelesini canlı canlı ibretle izleyeceğiz..

İlkesi Allahın emirleri olan Adil düzenci adayı Karamollaoğlu, yani Milli görüş siyasetinin bu günki temsilcileri: önceden, sadece kendilerine oy verenlerin Müslüman olduklarını idia ederken.. Chp ve diğer partilerin tümüne oy verenlerin küfre hizmet ettiklerini söylerdiler.. Şimdi ayıkla pirincin taşını diyesim geliyor "bilge adam karamollaya".. Kendi özgeçmişlerine ihanet edercesine bu seçimlerde hangi lobi ve hangi küresellerle beraber iş tuttuklarını daha iyi görmekteyiz. Adeta Uğur dündar gibi.. sözcü gibi, 28 şubatçı İslam düşmanlarına sarılan, katiline sevdalanmış acziyet içindeki zavallıları ibretle izlemekteyiz..

Bu toprağın havasını soluyup suyunu içipte, kürtlüğü ayrımcılık sebebi olarak kullanan bebek katillerinin çabalarından zaten farklı bir şey beklemiyoruz. Terörün sonu yakındır. Hayra alamet çok güzel gelişmeler var, o eşkiyalar temizlendikçe güneydoğunun dağı taş rengarenk çiçekler açıyor.

İhanet şebekesi katil Feto 15 temuzda "Yurtta sulh" darbe girişiminden önce, beslemesi Meral, karga gibi öterek, "ben 16 Temmuzda başbakan olacağım" "Yurtta sulh cihanda sulh diyerek" darbe sonrası hükümeti kurmaya hazır olduğunu ilan etmişti. 

Şimdi o milliyetçi diye geçinen 'İp'in başkanı, kovulmuş birçok gezgin siyasetçi artığıyla, milliyetçilik adına küresel güçlere taşeronluk yapıyor..

Feto haini, önceden olduğu gibi, başta Abd olmak üzere,
üyesi olduğumuz Nato,ya. Ap'ye. Ab'ye Bm'ye. ayrıca.. sözde Müttefiklerimiz olan diğer batılı dostlarımıza! Açıkcası "15 temmuzda Türkiyeye darbe yapan koalisyona" 
Halen yalan yanlış kozmik bilgiler paylaşarak son kozlarını beraber oynuyorlar..

Tekrar içimizdeki muhalefetin seçmen tabanına baktığımızda, bir kısmının sırf Erdoğan düşmanlığıyla her şeye kör bakar bir duruma getirilmişlerdir algı operasyonlarıyla.

Oysa onların gözlerini boyayan siyasiler, İsrail, Abd ve diğer haçlı zihniyetlerinin gönüllü neferleri ve işbirlikçileri olduklarını bilmememektedirler..


Bir kesimlerde oynanan oyunların içinde olan akedemisyen yazar çizer vs. Onlar yerli işbirlikçilerin sansasyonel yapılarıdır ama yerli değillerdir..

Patolojik ve Hematokrit
vaka oldukları kesindir. Onların Vatan diye zaten bir dertleri yoktur..

Eskiden generallara gaz vererek, Cumhurbaşkanı özdemi olsun sözdemi, yoksa, az şekerlimi olsun sademi diye kalite kontrol yaptırıyorlardı. 28 Şubat bin yıl sürecek diyen, bir zamanların imtiyazlı, mutlu ve vazgeçilmezleriydi bunlar.. Onların her yazdıkları her söyledikleri kanun hükmündeydi. 

Ne yazık'ki! burnundan kıl aldırmayan o kibiri yaratıklar şimdi çaresiz kaldılar. Çünkü iktidar yüzü göremiyorlar çok acı bir şey onlar için!¡ Bütün sorunda bu temelde yatmaktadır.. 

Biraz hatırlayacak olursak "hiç fark etmez, Türkiyeyi yöneten Tayyip olmasında hangi darbeci olursa olsun, haçlıyada razıyız" diyen bu günün mutsuzlarıdır bunlar (!)

Gene hayal kırıklığı yalaşacaklardır bu seçimdede istedikleri olmayacak artık. İsterlerse, onlara kucak açacak haçlı devletlerine şimdiden bilet alabilirler. Zaten onları kabul edecek çok devlet var.

Yada.. demokrasi yok deselerde, dünyanın en demokratik ülkesi olan bu güzel vatanda, öyle hile mile demeden seçim sonuçlarına rıza gösterip adam gibi yaşarlar....


Tezgahın içinde bulunan hainler öyle demek zorunda. 

"Etrafımızda dostumuz kalmadı." derken 

...İçeride düşman çok olursa etrafta dost az bulunur. 

Akşener ve İncenin vaadleridir: Kazanırsak Feto'yu Türkiyeye getireceğiz. Oysa Akparti getirmek için çok uğraşıyor getiremediğine göre, galiba bunlar fetoyu onursal lider olarak getirecekler Türkiye'ye. 
Tabi kazanırlarsa 

İşte Tekrar Seçilecek Olan Asrın Devlet Adamı. 

Cumhurbaşkanımız

 RECEP TAYYİP ERDOĞAN

Şefik Karakelle
[Araştırmalarım ve yazılarım]

Yorumlar