KUDÜSTE VAHŞETLİ KUTLAMA


KUDÜSTE VAHŞETLİ KUTLAMA



Kendi uygarlık anlayışlarına mütenasib bir elçilik açılışını, Dünyanın şahit olduğu bir canlı yayında Müslüman KAN'ı içerek yaptılar.. 

Kadınlar, çocuklar hatta sakatları katlederek o mübarek Şehitlerden akan kanı, gayrimeşru açılışa sıcak menü yaptılar.. 

Bu katil İsail ve Abd Tabii olarak siyonist anlayışı gereği, kendi üzerine düşeni yaptığını varsayıyoruz..

ORTADOĞUDA çok özel projeleri hayata geçirme düşüncesiyle, (TÜRKİYE dahil) fitneye bulandırılmış büyük bir coğrafyada, oynanan oyunlar açıkça bilinmektedir..
Bu projenin önemli bir unsuruda, (kendi inançları gereği VADEDİLMİŞ TOPRAKLAR olarak kabul edilen) bir sapkınlığı FİLİSTİN'de hayata geçirmek içindir tüm gayretleri.. 

Yok edilen bir Millet ve Gasp edilen Topraklar
Ne yazık'ki! Bu mübarek beldedeki çilekeş halkı uzun yıllar işkencelere maruz bırakarak, topraklarını yavaş yavaş gasp ederek, bitirme haline getirdi bu siyonist yahudiler..

Halen var olduğunu zannettsekte! gittikçe dünya ile ilişiği kesilmiş, yahudinin sıkıca sarmaladığı küçük küçük mahallelerden oluşan, farklı bölge ve yerleşimlerde birer toprak parçacıklarında açık ceza evi gibi yaşıyorlar.. 
Her an ellerinden alınabilecek gibi oturdukları o topraklarda, tüm hürriyetlerinde yahudinin elinde olduğu içler acısı
bir FİLİSTİN gerçeğini gösteriyor..

Diğer taraftan derin sessizliğin, kara bulut gibi üzerine çökmüş koca bir coğrafya var ihanet dolu.. Dini Müslim diye geçinen fakat umursamazlık içindeki, çoğunluktaki bazı İslam ülkeleridir bu sağırlar.. 

Saltanat düşkünü korkak müslümanlar birliğ bozarak çatlak oluşturuyorlar bu coğrafyada.

Allahın onlara bahşettiği yüksek gelirlerini orasına burasına harcayan bulduk budalaları iyi saatlerde olsunlar.!!
Ürkek krallıklarını koruma pahasına bana dokunmada, kime ne yaparsan yap diyerek, bir süreliğinede olsa, keyiflerinin kaçmaması için "para karşılığı" haçlıdan eman dileyen şerefsizler sorumludurlar..

O mübarek beldelerin her karesine haçlı bayraklarının çekilişinden gene onlar sorumludurlar..

Belki bu günlerde rahat yaşayabilirler zevkü safa içinde.. Altın kaplama araçlarıyla görmemiş edesıyla Avrupalıları bile kıskandıracak şekilde orada burada spint atadursunlar.. Dünyanın her ülkesinde gitmedikleri yerlere! malikaneler şatolarda yapadursunlar.. Dünyanın en populer mekanlarında milyon dolarlar serperek çılgınca eğlenedursunlar..

Ama... O, MESCİD-İ AKSA ve KUDÜS için canıyla kanıyla mücadele eden FİLİSTİNLİ şehitlerin ah'ı onları bedbaht edecektir, kendi cicili dünyalarında kendi kanlarıyla boğulacaklardır..!!

"O mübarek beldeler bir gün aslına rücü edecektir" İnşaallah

Şefik Karakelle


Yorumlar