TEK ADAM !



1970'li yıllar itibarıyla başlayan Modern dünyadaki üçüncü sınıf bir ülkenin vatandaşı olarak, olumsuzluk adına ne varsa, bu ülkede hepsini görmüş ve yaşamış birisidir o tek adam. 

O dönemler ve süregelen yıllarda ihanetlerin ve terörün had safhada olduğu bir dönemde, insanları çeşitli kamplara ayırarak, kardeşi kardeşe kırdıran, gizli elleri görmüştür..

Vatandaşın temiz oylarıyla emanet ettiği devletin kasalarını zengin dinazorlarla paylaşarak sıfırlayan siyası hırsızları gördü bu ülkede tek adam. 
Devletin adı var fakat hiç bir alanda geçerli olmadığı, Rüşvetin yolsuzluğun, 
adaletsizliğin, insanların değerinin, parasına veya nüfuzuna göre ölçüldüğü dönemleri gördü o tek adam. 

(Bir vekil veya bir çaycı farketmezdi.)
Herkesin kendi kanunlarının geçerli olduğu, Devletin hiç olmadığı bir kötü dönemin tüm olumsuzluklarını yaşayarak belleğine tek tek kazımış bir Vatan sevdalısıdır o tek adam..
Küresel güçlerin oyuncağı haline gelmiş, bağımsızlığın esamesi dahi bulunmayan, ancak yoksulluk ve geri kalmışlıkla, borç para istemesiyle bilinen bir Türkiyenin hikayelerini bizzat yaşamış bir Milletin yerli evladıdır o tek adam..
Her geçen gün büyük yaralar alarak kabuğu iyice kalınlaşmış bir imparatorluk bakiyesi olan, tarihin ulu çınarına tekrar can suyu vermenin, geçmişin yaralarını sarıp, taa gençliğinden geleceğin Türkiyesini inşa etmenin hayallerini kuran adamdır o tek adam..

Geçmişe bakarsak! Tek siyasi parti iktidar olsada, aslında perde arkadında çoklu guruplar olurdu bu ülkeyi yöneten.
Sivil bürokrasi, localar, asker ve yargı vesayeti, kapitalist sermaye baronları gibi, çok başlı tröst'lerin egemen olduğu bir yönetimle idare edilen bir Türkiye vardı. Dolayısıyla Devlet ciddiyetinin yerini almış olan siyasi yozlaşmanın getirdiği zaafiyetle, en ufak sansasyonel hareketlerin dahi, büyük krizlere mal olduğu iyi biliniyordu. Öyle olduğu içindirki! otur denince oturan, kalk denince kaldırılan, kendi çıkarlarına ters düştüğü zaman, bir düdükle silahlı darbeler yaptırılıyordu.
İşte, o darbelere karşı dimdik ayakta durarak, işbirlikçi hainlere ve tröstlere bu toprakta artık ihanet hakkını vermeyen Erdoğana kibirli, diktatör ve tek adam dediler

Bu sömürgeci kapitalistler kendi egemenliklerini sürdüremedikleri bu günki Erdoğan Türkiyesinde, kendi savunma sanayiini kurmuş olmakla beraber, her alanda dünya devlerinin canını sıkarak ileri teknoloji uydu sistemleri, enerji ve endüsriyel girişimleri hızlandırdığını görüyorlar. Vatan sathında ve Dünyanın her yerinde özellikle Afrika, Asya ve kendi bölgemizde stratejik yatırımlar yapıyor. Kuklaları aracılığıyla bu yatırımları yapma diyorlar, oda hadi ordan dediği için tek adam diyorlar.
Daha doğrusu eski siyasiler gibi
sömürgeciliği kabullenip kefereye boyun etmediği ve ilk defa bağımsız bir Türkiyenin temellerini attığı için tek adam diyorlar..

Onun davasında ciddiyet ve samimiyet vardır, ihanet ve suistimal asla yoktur. Bu davada değil ihanet, tembellik içinde olan en yakın arkadaşıda olsa, affı yoktur. Varsın desinler tek adam..

'Bm'de 'Nato'da 'Ab'de 'Ap'de, alışık oldukları gibi emir alan, parmak kaldır dendiğinde kaldıran bir Türkiye'nin profilini değiştirerek, yeniden saygı duyulan bir Millet haline getirdi bu tek adam.

Artık bu alemde bizde varız diyerek, Dünya beşten büyüktür sözüyle, Dünya mazlumlarına tercüman oldu bu tek adam. 
Kimi sömürge, kimi bastırılmış yarı sömürge. Kimiside yoksul garip gureba, onlarda sesi çıktığı kadar
Allah razı olsun senden hakkımızı savunan Erdogaan dediler..

İşte bu küresel politikaları içlerine sindiremeyen, içte hainler, dışarıda zalimler dedilerki bu  diktatör ve tek adam.

1.6 milyar nüfuslu İslam dünyasada ezilen mazlumları savunan tek adam. Dünyanın gözü önünde, "one minute" diyerek yahudinin yüzüne adaletsiz ve terörist bir katil olduğunu şamar gibi yapıştıran tek adamdı o adam

İşbirlikçi hainlerin hayır! oralara giremezsiniz dedikleri
Elbabda, Afrinde, Menbiçde ve devam eden kandilde, "Teröristan" devleti kuracaklardı o
bölgede.. Bir Fetih Ordumuz vardı, kendini kızıl elmaya adamış, aziz bir neslin Ordusuydu o Ordu. Yürüdü soysuzun üzerine Allahu ekber diyerek. İndirdi osmanlı gürzünü kafalarına kafalarına Allah rızası için
Verdi dersini haçlının, ve ona biad etmiş alçakların.. Sonra dedilerki, bu adam bizi hiç dinlemiyor, Bu adam tek adam dediler.

Bu topraklarda gözü olan Haçlı konsorsuyumu ve onların yerli işbirlikçileri, ayrıca, "yurtta sulh"'un siyasi temsilcileri olan,
Anamuhalefet partisi Chp ve meral akşener Feto, Pkk işbirliği ile 15 temmuzda darbe girişimi yaptılar. Ölümüne diyerek tankları ve hainleri, çıplak elle teslim aldığı zaman, bu tek adam darbe yaptı dediler. 
Yanında Dünyanın en büyük vatansever sivil ordusu vardı genede tek adam dediler.

Dünyanın her yerinden böylesine ses getiren benzeri bir adam daha yoktur görülmemiştir.. "Beş kişinin dudakları arasında alınan kararla Dünya yönetilemz. Böyle bir dünyadan adalet beklenemez" diyen adamdır bu tek adam dediler.


"Tek Millet, Tek Bayrak, Tek Vatan, Tek Devlet" Diyor, Yok canım hayır, hayır! bu adamın kendisi tek adam dediler.

Dünyada yılın lideri olara tek o seçildi. Seçilsin bize ne, o tek adamdır dediler..

Kudüs Elçiliği oylamasında Abd yi dokuz oyla şoka sokarak, ilk ve tek dünya lideri olduğunu bütün dünya takdir ederken hadi canım sende, ortaduğunun eşbaşkanı isralin ortağı dediler.. 

Oysa ısrailin planlarını bozan Türkiyede ilk ve tek adam..

Arkalarındaki çapulculardan, katillerden ve sidiklilerden cesaret alarak, Devlete kafa tutan hainler, bu toprakları düşmana peşkeş çekmek istiyorlar..
Ve oylarıyla onlara destek olan gafiller..
Sözde islami cemaat geçinip tıpkı Feto tipi iki yüzlü sahtekarların tamamı için, Recep Tayyip Erdoğana diktatör ve tek adam dediler.
Hainler...
Hırsızlar...
Sahtekarlar...
Beleşçilikten geçinipte istediğini alamayıp, arkadan vuran çıkarcılar...
Ve gündüz riyakar, gece karanlığında uluyan çakallar...

İşte sizin için oyum helal olsun ona.. benim oyum Tek Adama'dır. Çünkü o değil Türkiyede, Dünyada tek adamdır.


Şefik Karakelle

Yorumlar