Yıkmak CHP'nin tarihi misyonudur


YIKICILAR KİMİN HİZMETİNDE?

Bizim ülkemizde mesleği yıkıcılık olan bir sektör vardır, eski binaların yıkımını yaparak geçim sağlayanların ticari bir iş koludur yıkıcılık.
Bu yıkıcılık ticaretinin birde siyasi ayağı var geliride emperyalistlerin hanesine yazılır. Onu yık bunu yık derken sonu devletin yıkımına kadar uzar gider Allah korusun..

CHP zihniyeti bildin bileli bu yıkıcılık işini iyi becerir. Cumhuriyet tarihinin ilk yıllarından itibaren, Osmanlının ve hilafetin izlerini silmek için camileri tekkeleri medreseleri ve imaretaneleri yıka yıka bu güne kadar geldi ve yorulmak nedir bilmiyor. 

Hayatlarında hiç bir esere imza atmayan bu gerici zihniyet bugünde erdoğanın izlerini yok etmek için yapılan eserleri yıkacağını seçmene vaad ediyor.?

Türkiyenin hayrına yapılacak bütün projeleri durdurup, yapılmış olanlarıda, (özellikle Devletin çıkarlarına büyük katkı yapacak olan stratejik nitelikler taşıyan) dev projeleri yıkmak için sıraya girmişler. Üstelik bu yıkım kervanına İp, Hdp ve sp'de dahil oldular, kimin nereyi yıkacağına dair görev bölümü dahi yaptıkları söylemlerinden anlaşılıyor.
Bu namı değer "benzemezler"in fikri zikri ayrı olsada, konu Türkiyede yıkım olunca iplerini tutanlar o hususta pekâla iyi belletmiş ve benzetmiş bunları.

Yıkmak! söylemi çok ürkütücü olan ve enine boyuna düşünürsek yapılmaması gereken eylem ve söylemlerdir.
İktidara aday birilerinin, yıkım üzerinden seçim kampanyası yaptığı Türkiyeden başka bir ülkede varmı bilmiyorum.. !?

Aklı başında hangi enayi şu aday şurayı şurayı yıkacağı için oyumu ona vereceğim der! Eğer o düşünceyle veriyorsa oda satılmıştır ve haindir, başkada izahı yok..

Ancak ben yıkıp daha iyisini yapacağım diye bol keseden sallarsa
 kabul görür, çünkü adam hizmet yarışı yapıyor dersiniz.


ANLAMIYORMUSUN MESELE AĞAÇ DEĞİL?

"Anlamıyormusun mesele ağaç değil"i hafızamızda tazelersek, meselenin güncelliğini halen koruduğunu anlamış oluruz..
Gezi projesinde keMalın kahraman! çapulcuları büyük yatırımları durdurmak için o eylemi başlattıklarını söylemişlerdi.
17-25 Aralıkta Feto-Pyd ihanetiyle 3. Köprü ve 3. Havalimanı müteahhitlerine gözaltı yapmaları denendi ama it ürdü kervan yürüdü..

Türkiye için büyük önem arzeden bu hayati yatırımların durdurulması belliki, önce sokaktaki çapulcuların ağzından, sonrada lider düzeyindeki batı kuklaları tarafından ara verilmeden gündemde tutulacak.

Bu nedenle ayni konu soğumadan Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi seçiminde tekrar Türkiye gündemine getirerek, yıkmak isteyenlerin oranı ne kadar'dır diye seçmen nabzı yoklanıyor.
Diğer taraftan da bakın, biz boş durmuyoruz, yıkmaktan yok etmekten söz ederek elimizden geleni yapıyoruz anlamında patronlarına selam çakıyorlar.

Baştan dedikya bu çabanın aslı Türkiyeyi yıkma çabasıdır, ama Rabbim onlara o fırsatı vermeyecek


Şefik Karakelle


Akif yıkanlar için ne demiş bir bakalım
Yıkmak insanlara yapmak gibi kıymet mi verir?
Emin ol onu en çolpa herifler de becerir.
Sade sen gösteriver “işte budur kubbe” diye,
İki ırgatla iner şimdi Süleymaniye…
Ama gel kaldıralım dendi mi, heyhât, o zaman,
Bir Süleyman daha lazım yeniden bir de Sinan…
Mehmed Akif Ersoy




Yorumlar