IRKÇI İSRAİLİN ZULMÜ BİTMİYOR


İnsanlığın yüz karası yahudilerin Filistinli bir kadını, oradan oraya nasıl kovaladıklarını
tüm dehşetiyle a
kşam haberlerde izledim!! 

Polislerin elinde silah, diğer taraftan ırkçı gurupların ellerinde sandalyelerle köşe bucak kovalıyorlardı o kadını. Şimdiye kadar kadın, çocuk ve özürlülere nasıl vahşice muamele ettiklerini sıkça gördüğüm için, böyle yaşlı bir kadını insafsızca hedef almaları beni pek şaşırtmadı. Ama çok üzüldüğümü belirtmeliyimKadıncağız nereye kaçacağını bilmiyor her taraftan taaruz halinde. Sonunda çareyi yola kaçmakta buldu. İlk gelen araç kadının üzerine sürdü, karşı kaldırıma kendisini zor attı. Oradada birileri karşısına çıkınca kadın tekrar geri döndü ve baktıki kaçacak yeri kalmamış, çünkü her tarafı sarılmıştı. Polis silahıyla kimileride elinde ne varsa kadını bir duvara sıkıştırıp orada linç ettiler. 
Bu kadın silahlı değildi, canlı bombada değildi, onun bir tek suçu vardı! O'da sadece Müslüman olmasıydı ve sadece o toprağın sahibi olmasıydı..

İnsanlıktan hiç ders almamış olan bu alçaklar, böyle masum insanlara saldırarak devlet terörü estirirken, kendi zulümlerini de sürekli gündemde tutuyorlar..




Bu Allahın lanetli kavmi, kendi yayılmacılığını sürdürebilmek için, ABD işbirliğiyle on yıllardır sistematik olarak fitne çıkartıp bölgeyi ateşe veriyorlar. Ortadoğuda hiç bir devlet yok'ki huzurlu olsun. Hiç bir devlet yok'ki kan akmasın, insanlar ölmesin..

Bölge üzerinde böyle bir sisli hava oluşturarak, her bölge ülkesinin kendi iç ve dış sorunlarıyla başbaşa bırakarak, Kudüs ve Filistin üzerindeki planlarını sinsi adımlarla gerçekleştiriyorlar..

Son zamanlarda yangından mal kaçırırcasına, yeni yeni kararlar alıp Kudusü başkent yapıyorlar. Filistinlileri katledip, şehirler yıkarak yeni yayılma alanları oluşturuyorlar. Keza yeni bir yasayla isim değişikliğine giderek, gerçek siyonizmin tek temsilcisi Yahudi devletini resmen ilan ediyorlar..

Yıllardır kutsal emanet bahanesiyle,
tüneller kazarak Mescid-i Aksa’nın altını oydukları gibi,
şimdide polis eşliğinde aşırı dinci fanatik yahudilerle Mescid-i aksaya baskın yaparak o mübarek mekanda terör estirdiler. Cami civarındaki esnafların da tezgahlarını dükkanlarını dağıtıyorlar, mülkiyet haklarını gasbediyorlar..

Bilindiği gibi ibadete giden müslümanları belirli bahaneler ileri sürerek, defalarca yıldırma alçaklığını deniyolar ve belirli kriterler getirerek mescidi aksa üzerindeki bütün haklarını kısıtlıyorlar.. Buna bağlı olarak bu günlerde yeni bir karar aldılar Ezanı susturuyorlar. 

Belliki bu gidişle ve bu yaptırımlarla Mescid-i Aksaya el koyararak, gerçek sahipleri olan Müslümanların ibadet haklarının ellerinden alıp, Kudüs'ün dışına gönderme planı yatıyor bu çabanın arkasında.
Beyhude bir plandır hiçbir zaman tutmayacak bu şeytan planları.
Rabbim en doğrusunu bilir o her şeye kadirdir. Birde bakmışsın bir gün, İsrail şeytanı bu güne kadar yaptıkları tum zulümlerin bedelini acı bir şekilde ödeyecektir İnşaalah


Şefik karakelle

Yorumlar