ABD GENE OYUN PEŞİNDE


ABD üç teröristi yakalama kararı çıkrtarttı diye bir alt yazı geçiyordu Tv ekranından. Karayılan için 5 milyon, Duran kalkan için, 4 milyon, Cemil bayık içinde 3 milyon ödül koymuş.

Hayret ettim bayram değil seyran değil dedim, durup dururken gene ne fırıldak çeviriyor ABD. Nereden çıktı bu teröristleri yakalama işi derken, siz şu gaza bakın, birde demezmi (stratejik ortağımızın güvenliği ve çıkarları bizimde çıkarımızadır).

Meğer bizi düşünen iyi bir dostumuz varmışta haberimiz yokmuş.

(Eh madem Türkiyeyi o kadar düşünüyorsan elinizde bir kamyon dolusu dosyası olan terörist başı FETO'yuda verirsin artık, hazır avucunun içinde iken.) 

Düşünüyorumda, yoksa bu üç terörist, kaypak ABD'nin kendilerini kullandıktan sonra birgün tekmeği vuracağını bildikleri için güvenmiyorlarmı?
Oysa, Türkiyeye karşı savaşmaları için gönderdiği 20 bin tır cephaneyi, "bizim müttefiklerimiz" diyerek bu köpeklere teslim ettiya?

Tabiiki alakası yok..
Biraz varsayım cimnastiği yaptım sadece laf olsun diye. Onlar hala ABD'nin en sadık köpekleridir tıpkı FETO iti gibi.

Asıl amacı Türkiyenin ağzına bir parmak bal sürüyor oyalamak için. 
Daha önce'de, uygulamak istediği ekonomik yaptırımları iki gün önce tekrar kaldırdığınıda düşünürsek, belliki bir tiyatro oynanıyor Türkiye'ye karşı. Büyük israil hedeflerine bir an evvel ulaşmak için.. Ama bu üçkağıt oyunlarını kimse yemez.. 
Türkiye yola çıktı bir kere, dağda taşta, içeride dışarıda, Irakta, Suriyede, bu toprağa göz diken ister İsrail, isterse Amerika olsun, düşman her kimse, ya istiklal ya ölüm diye rotayı çizdik bir kere.

Galiba bu kovoy bizi Suudi Arabistan zannediyor tiyatroyu akşam oynasın neticeyi sabah alsın. Ayrıca biz şantajlara boyun eğmeyiz, nede dolmuşa bineriz.

Mister Trump İnandırıcı olmak istiyorsa, önce sınırlarımızdaki PKK'nın içindeki askerini çeksin.
FETO için bizde 10 milyon dolar veririz onuda Türkiye'ye teslim etsin.

Burası TÜRKİYE yemezler.. Biz o suriyede gereken temizliği yapacağız, orada bir haçlı devletin kurulmasınada müsaade etmeyeceğiz evvel Allah

Şefik Karakelle


Yorumlar

  1. Hep bir oyun oynuyor dur bakalım bir gün oyunun sonuda gelir elbet...

    YanıtlaSil
  2. Şimdilik bu tarih itibariyle oyunlar ertelendi Ersin bey. 15 temmuz gibi en güçlü kozunu oynadı. Suriye kozunu oynadı. Kur operasyonu vs. dikiş tutmadı. Ama boş durmayacak, Türkiyede boş durmuyor gelebilecek bütün oyunlar için tedbirli direncini gösterecektir İnşaallah

    YanıtlaSil

Yorum Gönder