CHP PKK İTTİFAKI



Akparti aday tesbitinde bu dönem çok titiz davranarak adaylar için birde GBT sorgulaması yaptırdı. Bunu duyan kılıçdaroğlu (Kendi adaylarını araştırmak için Emniyet birimlerini özel işlerinde kullanmaya hakkın yok ) dedi ve tepki gösterdi.  (Üstelik kılıçdaroğlu bundan siyasi rant çıkarmaya başlaşmıştı bile!)"
Erdoğan'da madem öyle adalet yerine gelsin diye bay kemalın daha fazla kızmaması için, onun adaylarınada bir ayna tutmayı ihmal etmedi ve ortaya çıkan manzara bilindiği gibi..

"Diyelimki Sadece Ak partinin aday, adayları olsada, GBT' araştırmasının anormal bir tarafı yoktur. Tam aksine, at izinin it izine karıştığı böyle hassas bir zamanda, sızmaların önüne geçmek, gerçek devlet adamlarının sorumluluğunun gereğidir.

Artık her şey apaçık meydanda. Malum ittifakın adayları araştırılınca, tel tel döküldü bütün pislikler açığa çıktı. CHP. SP. İP. ve tabiiki HDP'nin Belediye ve il genel meclisi üyesi adaylarında yüzlerce molotof koktelci GBT ye takıldığı anlaşılıyor, Ankara büyük şehir adayının sahtecilik ve kriminal dosyaları dahil.. (Ankara kulübü gibi) olmak üzere Türkiye böyle düşük profilli aday seviyesine hiç şahit olmamıştı. Âdeta devletin belediyeleri birer terörist yuvası haline getirilmesi planlanmış. 

Ayrıca, bu hususta daha çok şaşırdığım bir konu daha var. Buda aynı idealleri paylaştığımız, vaktiyle kolkola yürüdüğümüz bazı arkadaşlarımız var. Maalesef bunlar PKK'lı adaylara meşruiyet kazandırma yarışına girdiler. Kimi saadetli, kimisi CHP'li, kimiside ülkücü geçinen kimseler ve FETO'nun kayığına binmiş kişiler. "Mademki o adaylar PKK'lı devlet bunları neden tutuklamıyor" diyerek, devleti suçlama kolaylığına giderek, PKK'lı teröristleri canhıraş savunuyor ve onları aklamaya çalışıyorlar. Oysa, bunların çoğu işlediği suçlardan hüküm giyen, cezasını çektikten sonra tahliye edilen ve hala örgüt içinde aktif olan teröristlerdir. İşin en acı tarafı, istiklal marşı okunurken, ayni protokolde ağzını açmayan bir belediye başkan adayını soysuzluğunu kabullenen, diğer taraftan bayrağa ve ezana düşman olanları içine sindirecek kadar duyarsız olduklarını görüyorum.!!

Allah! İstikameti düzgün olanların yanında olacağından hiç kimsenin şüphesi olmasın. 

Şefik Karakelle

Yorumlar