Dünya Kadınlar gününde skandal!


8 Mart dünya kadınlar gününü kutlamak için, taksim meydanını dolduran iki kesimi temsil eden belirli gurupların, çirkin skandallarına şahit olduk. Oysa, okunan ezanı ıslıklamak yerine, küçük kızları kırsala kaçıran PKK'lı teröristleri protesto edebilirlerd'ki! günün amacına daha uygun olacaktı. Tabiiki öyle düşünemezler çünkü, bunlar CHP ve PKK'nın kadın militanlaı. Yanlarında hazır taşıdıkları düdükler ve ıslıklarla, ezan-i Muhammed-iye saygısızlık yaparak protesto ettiler..


Bütün yapmak istediklerinin planlı programlı bir islam düşmanlığı olduğu açıkça anlaşılıyordu. %99'u Müslüman olan bir ülkede böylesine bir rezaletide ne yazık'ki gördük ve tarihin kara sayfalarına çirkin bir ihanetin notu daha düşüldü. Halbuki bu ezanlar ilk defa okunmuyor, İslamın varoluşuyla, (talihsiz bir kesintiyi saymazsak) asırlar boyu her gün beş vakit gök kübbeyi inlete inlete geldik bu zamana kadar..

"Ruhumun senden İlahî, şudur ancak emeli: Değmesin mabedimin göğsüne namahrem eli. Bu ezanlar, ki şehadetleri dinin temeli, Ebedî, yurdumun üstünde benim inlemeli." Diyen Akif istiklal marşındaki bu mısrayı Türkiyenin düşmanları olan yedi düvelin gavuru için yazmıştı.

GEL GÖRKİ O GAVURLAR İÇİMİZDE
Evet o gavurlar içimizde her zaman vardı hiç eksilmediler. Onlar içimizde olmasaydı, Hilafetin çökertilmesi için Osmanlı yıkılmazdı.. Onlar olmasaydı, Cumhuriyet devrimleri adı altında, Kur'an-ı yasaklayıp ezanlar susturulmazdı.. Onlar olmasaydı, Kardeşi kardeşe düşman edip, her on yılda bir darbeler olmazdı...
Onlar olmasaydı 28 şubat olmazdı ve dindar kesimlere zulüm yapılmazdı.. Gezi provakasyonuda olmazdı,  17-25 aralık ve onun son vuruşu olan 15 temmuz Feto ihaneti olmazdı.. 
Velhasıl batı işbirlikçisi ihanet şebekelerinin yanında, satılmış siyasetcisi Askeriyesi ve adı milli olan istihbaratcısı 90 yıldır kullanılmasaydı dünyanın hiç bir ülkesi Türkiye'ye oyun kuramazdı, Türkiye bu sıkıntıların hiç birini bu gün yaşamayacaktı..

Türkiye, ihanet odağı bir çok karadeliği tıkamak suretiyle, yerine oluşturduğu milli kadrolarla gelecek günlere umut taşırken, yeni kaoslar yaratmak için işbirlikçi fitne cephesi boş durmuyor. Sürekli provakasyon arayışı içinde en hassas konularla, bu günde, seçim sürecini provake etmeye çalışıyorlar. Bugün Chp adaylarından sarhoşun biri okuyamadığı fatiha süresiyle alay ederek kendi evanesinden gülüşmeler eşliğinde bolca alkış aldı.

KİM BUNLAR?
Kim olacak, bin yıllık Osmanlı döneminden kalan büyük medeniyetin getirdiği esamesi belirsiz kripto yığınlar var bu ülkede. Bir kısmıda dünyevi hırs ve ihtiraslarına yenik düşmüş, Milli duygulardan yoksun zavallılardır.. Bunlar, adı ahmet, mehmet, halide, aliye ve fethullah olabilir hiç fark etmez. Müslüman olduklarını iddia ederler, Müslümanın en kutsalına küfrederler.. Türk olduklarını iddia ederler, kürdistan devleti kurmak isterler, veya kurmak isteyenlere el altından destek olurlar.. Atatürkçüyüz derler, çokça ileri giderek çıkarları için onu ilahlaştırırlar amaçlarına ulaştıktan sonrada açık açık söverler.. Kimi sahtekârlar vardır, çıkarları için İslam dinini tepe tepe kullanırlar sonra, oradan ekmek kesilince batıl dedikleri zihniyetin en önünde giderler.. En acısıda vatan onlar için mesele değildir, küresel güçlere maşalık ve ihanet ederler.

Bu topraklar benim kutsal vatanım diyerek huzuru temin etmek için mücadele edenler ve şehadete seve seve yürüyenler varken, onun karşısında durup tahrik peşinde koşarak huzuru sabote edenlere başka ne denir, başka nasıl izah edilebilir bilmem. Çünkü ne zaman vatana ihanet ediyorsunuz desek kızıyorlar biz hainmiyiz diyorlar??!

Şefik Karakelle

Yorumlar