Füzelerle alamadıkları İstanbula sandık hilesi


Kış uykusuna yatmış olan FETO yılanı "baharda" uyandı! hukukçu kılığındaki terörist militanları ve siyasi uzantıları CHP-İP-PKK tarafından, sözde hukuki bir süreci kullanarak, hukuka ve demokrasiye birde sandık darbesi indirdiler!

Sonuçları itibariyle bütün türkiyenin şahit olduğu apaçık bir skandal olan bu zorba seçimle körelmiş vicdanların yeni bir tezahürünü daha tüm dehşetiyle ne yazık'ki! görmüş bulunuyoruz..
Milletin gözü önünde yüzlerce suçlunun organize ettirildiği bir seçim sürecinde hile ve tüm rezaletler ortada iken, yeni bir ihanetle seçmenin meşru hakkı gözgöre göre gaspedildi, sonunda hak'mış gibi bir kuklaya mazpata verildi..

Böylesine hayasızca cüretkâr girişimlerle, füzelerle alamadıkları İstanbulu sandık hilesiyle almaya çalışıyorlar ama iyi bilinmelidirki buda tutmayacak. Böyle alçakça hırsızlık girişimlerine devletimiz asla yenik düşmeyecektir. Alın teri gibi tertemiz bir demokratik hakkın gaspedilmesine müsade edilmeyecektir.. bu sinsi planın bir boyutuda sokakları işaret etsede avuçlarını yalasınlar.(!) Meşru haklarımız gerçek hukuk yoluyla geri alınarak bu sandık teröristlerinden gereken hesap sorulacaktır.. 

Şefik karakelle
Suçüstü yakalananların ilk belirtileri terlemektir, onu ele verir!!!


Yorumlar