Siyonizmin düşürdüğü MURSİ Rahmana yürüdü


ALLAH RAHMET EYLESİN

Sebepsiz ve hukuksuzca verilen ölüm infazını gerçekleştirmeye cesaret edemeyen Mısır diktatörlüğü, Mursi'yi yavaş yavaş öldürdü.
Dava adamı Muhammed MURSİ yargılanırken isnad edilen uyduruk suçlamalara kalbi dayanmadı. Çünkü casuslukla suçlanıyordu. Zaten sağlık sorunları nedeniyle, gerekli olan tıbbi ilaç ve tedavisi cecaevinde kasten yapılmayarak, kendisinin ölüme terkedildiği biliniyordu. 

Tek suçu bölgesindeki önemli bir stratejik konuma sahip olan Mısırın bağımsızlık mücadelesini verirken, ABD ve İsrailin Mısır üzerindeki egemen politikalarına ters düşmesinden kaynaklanmaktadır. Sonuç olarak, gelişen, özgürleşen ve haçlının tahakûmünden kurtulmanın hesabını planını yaparken verdiği kutsal mücadelede yeni Mısır rüyası en yakınında olan başka bir firavunun darbesiyle çok erken bitti. 
Baş oyuncu ABD ve İsrailin kuklası Sisi' tarafından ülkenin geleceği ile birlikte Mursi cezalandırıldı. Artık İsrailin önü açıldı ve güvenliği garanti altına alındı. Keza, Mısır bu bölgede Filistin ve Kudüs politikaklarında ABD'nin çıkarlarına hizmet eden piyon konumuna getirildi. Ayrıca, diğer bölge ülkelerinde oynanan oyunlara karşı siyonizm politikaların yanında yer almaya devsm ediyor.

Büyük dava adamı Muhammed Mursiye Allah rahmet etsin. Şehadetini makbul etsin. Haçlıya biad edip ülkesine ihanet içinde olanları Rabbim kahrı perişan etsin.

Yorumlar