Terör yandaşı muhalefetten ses yok!


Bazı ünlülere basinda ve sosyal medyada veryansın ediliyor, analar ağlıyor Diyarbakıra neden gitmiyorsunuz diye sürekli çağrılar yapılıyor.
Şunu iyi anlamamız gerekir ki! terörist sadece dağdaki eşkıyalardan ibaret değildir, öyle olsaydı bu kadar kök salmazdı bu güne kadar çoktan bitmişti terör.

Bilindiği gibi bunları yöneten Avrupada, Amerika ve İsrail başta olmak üzere bir çok ülkenin desteğiyle bu teröristler varlıklarını sürdürüyorlar. Yetmedi içimizdeki siyasi ve akademik çevrelerin destekleriyle Türkiyeye karşı organize ediliyorlar. 
(Önceden birde askerin gücü vardı arkasında hele şükürki şimdi o yok.)

Gençlik hareketleri diye anılan sapkın Feminist ve Lgbt örgütlerin'nin yanında, Çevreciler, kadın dernekleri, sanat ve spor çevreleri, THKPML-C ve bazı mezhepsel akımlardan oluşan, tüm örgütler batılı baronlar tarafından finanse ediliyorlar.

Sözde düşünen, kitap okuyan gitar çalan barışsever gibi görünüp koyun postuna bürünmüş bu kişilerin Gezi kalkışmasında nasıl birer canavar kesildiklerini hayretle gördük. İşte bunlar Feto'nun ve pkk'nın içimizdeki sivil kanadıdır.
 
Haçlıdan emir geldiğinde, iki günde organize olup taksimi yakıp yıkıp, dolmabahçede 1453'le hesaplaşmak isteyenlerin ekseriyeti illiyeti belirsiz vatan haini bayrak düşmanı kriptolardır..

Diğer taraftan Vatanını bayrağını seven gerçek sanatçıların Terörü ve Pkk'yı eleştirdiklerinde, mesaj bombardumanıyla anında susturuluyorlar. 
Sosyal medyada PKK ve FETO hainleri bundan iki sene önce kendileri fazla açığa çıkmıyorlardı, simdi büyük şehir ellerinde olan belediye sayesinde  seçimlerinden sonra aynı dayanışmayı sosyal medyada sürdürüyorlar. CHP, İP, SP, FETO, PKK söz konusu Erdoğan ve ülke değerleri olduğunda hep birlikte fütursuzca saldırıyorlar.

PKK dağda bitmek üzere ama şimdi şehirlerde ve siyasette daha güçlü hale getirildi.
Nasıl mı?
Bu hainleri dağda örgütleyen KÜRESEL GÜÇLER, iç siyasetide tabiiki dizayn ediyor. En milliyetçisinden dindarına kadar yeni partiler oluşturarak, dayanışmaya mecbur hale getirip hepsini entegre ettiler. Zaten Atatürkün partisine proje bir lider getirildi ta başından beraberler. 
Şimdi hepsi ayni ağızdan PKK ve FETO teröristlerini her platformda savunarak masum göstererek onları meşrulaştırdılar ve onlara yeniden özgüven kazandırdılar! "Ortada terör ve terörist örgütler varsa onun müsebbibi devleti yöneten Erdoğan ve ekibidir" moduna oturtturdular. 

Ağlayan annelere Parti Liderlerinden destek gelmeyişinin sebebide, 
ortaklık sorumluluğu bilinciyle hareket ederek Pkk'ya olan diyet borçlarını ödüyorlar.. Sorumluluğunuda Hükümete yükleyerek oradanda cin çıkarmaya çalışıyorlar..

Acaba içlerinden bir taneside yokmu bu trajediye insani boyuttan bakan dersiniz? Bunlar diğer taraftanda, tek merkezden yönetildikleri için kuralları çiğnemeyi göze alamıyorlar. 
Ancak onların görevi katilleri savunmak İsraili savunmak, ABD'yi savunmak Teröristleri savunmaktan ve aklamaktan öteye gitmez. Vel hasıl nerede Türkiye düşmanı varsa onları himaye ile görevlendirilmiş Haçlının sadık kuklalarıdır bunlar. 



Hani bazen kadın hakları için gösteriler yapıyorlarya, oysa bunlar daha çok küçük çocuklar, eşkîyanın elinde ne yazıkki.
Ama bunları görmezler, sözünü dahi edemezler çünkü, kendileride ayni yolun yolcusu, çünkü kendileride TERÖRİST!!!

Şefik karakelle


Yorumlar