BU HAREKET SADECE BARIŞ PINARI HAREKÂTI DEĞİLDİR


40 yıldır Türkiye dahil bütün bölge ülkeleri, bir proje dahilinde hedef tahtasına oturtularak, böl parçala yönet mantığıyla içten hainler, dıştan yeni yeni düşmanlar üretilerek, kardeş kanları akıtıldı.

Bölgedeki oyunlar bazen münferit gibi görünseda, odak noktasının Türkiye olduğu bir gerçektir...
Tabiatıyla asıl planların bölgedeki stratejik konumu itibariyle Emperyalist güçlerin iştahını kabartmasının yanında, geçmişteki tarihi mirasını halâ bünyesinde barındıran lider bir milletin güçlenip Ayağa kalkmasını önlemeye çalışıyorlar. Tam aksine, kalkınması ve silahlanması yerine, üçüncü sınıf bir müstemleke olarak, sürekli kapılarına gelip giden borç para vererek, elde tutulmaya çalışılan köle ülke olarak kalsın istiyorlar.!

Bilhassa Suriye bağlamındaki muhatabımız olan ABD tarafından kiraladığı katil PKK ve FETO örgütleriyle, Türkiye'ye akla hayâle gelmeyen akıl almaz bir sürü oyunlar oynadı. Silâhlı darbeler, ekonomik darbeler, psikolojik baskıların ardı arkası bitmek bilmiyordu.

Ama Türkiye eski Türkiye değil, ne yaptığını iyi bilen, bir çok algı oyunlarına rağmen, bir çok darbe girişimlerine maruz kalmasına rağmen, son 17 yıla damgasını başarıyla vuran Erdoğan hesabını ve işini çok iyi yapıyordu.

Ne kadar battık bittik bir tabanca dahi yapamıyoruz diyen bazı siyasi HAİNLER'in yapay kurgularına rağmen, kalkınmasını ve silahlanmasını hızlı bir şekilde yaparak, kısa zamanda kendi göbeğini kendi imkânlarıyla kesebilecek duruma geldi Türkiye. 

İşte bu nedenle bize bir mermiyi dahi vermekten imtina eden, bu katil ABD baskıyı dahada yaygınlaştırdı bu gelişmelerden sonra..

Baskıları artırdıkça Türkiye hiç boş durmadı, inatla, azimle kendini bu güne hazırladı. Çünkü sinsice oyanan oyunlar ciddi oyunlarlardı. Milli bekamız için için tehditler oluşturuyordu. Toprak bütünlüğümüze halel getirebilecek bir boyuta getirildi..
Bütün dünyanın gözü önünde 40 bin Tır'lık mühimmatla Türkiyeye karşı savaş hazırlığı yaparak, müttefiklerim? dediği dağdaki eşkıylarla Türkiyeye komşu bir Ermeni yerleşimi oluşturmaya kalkışıyordu.


Bu son gelişmelerle işi çığrından çıkardı ve artık orda DUR dedi Erdoğan..
Süreç içerisinde Erdoğan mükemmel bir diplomasi örneği vererek, gerçeklestirmek istediği o şeytani planlarında ısrarcı olan ABD'nin oyununu bozarak devre dışı bırakmayı başardı.

ABD, ya savaşacaktı yada bölgeyi terk edecekti.
Erdoğan her iki seçeneğide önüne koymuştu çünkü, kararlı bir şekilde her ikisinede Türkiye hazırdı.

İşte bu başarılı diplomasiyle gerçek ZAFER masada kazanılmıştı o dakikada.. Çünkü ABD Türkiye ile savaşmayı göze alamadı, Suriye topraklarını terketmek zorunda kaldı.. 

Geriye kalan iyi donanmış kahraman ordumuza sadece bir harekat emri gerekliydi, oda bir komutla bugün 09 Ekim 2019 saat 15:00 sularında gerçekleşti hamdolsun.

"la tahzen innallahe meana" "Üzülme Allah bizimle beraberdir" Allahın cc bu yüce kelamını rehber edinmiş o İmanla dünyanın kabadayısı ABD'yi önce bu bölgeden posta edildi ve şimdi, bu saatte ayni inançla mübarek ordumuz Suriye topraklarında destan yazıyor. Yeni bir zafere daha yürüyor ..

Bu destanla, sadece bölgedeki teröristleri temizlemek ve güvenli sınır boyutundan asla bakmamalıyız.

Türkiyenin yapmış olduğu bu "Barış Pınarı" Harekâtnın, dünyadaki haçlı hegemonyasının varlığına, kuvvetli bir rest çekişi anlamına gelir harekât.

Katil ABD ve tüm haçlı şürekâsı tarafından meydan okunan, ayar çekilen değil, artık ayar çeken bağımsız yeni bir Türkiyenin ilanı olacaktır bu harekatle..

Bu kutlu harekatın zaferiyle içimizdeki satılık hainlerin küresel güçlere maşalık yapamayacağı gibi, onlarla, Türkiye üzerinde istedikleri gibi oyun kuramayacakları anlamına da gelir bu harekâtle..

Ayrıca bu hareketle, bölgede ve bütün dünyada takdir gören, daha çok dikkate alınarak daha saygın ve güçlü bir ülke konumu ile olması gereken yerde olacaktır Türkiye


Yüce Rabbim Mehmedimizin yâr ve yardımcısı olsun.

Gazamız mübarek olsun

Şefik karakelle

Yorumlar