Tam Bağımsız Güçlü Bir TÜRKİYE Var Artık!

TAM BAĞIMSIZ VE GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE VAR ARTIK!


Erdoğan'ın muhteşem diplomasi zaferidir bu son gelişme. Güçlü yumruğunu masaya vurarak ABD ve onun beslediği [Müttefiklerinin!] bu bölgedeki faaliyetine son verdi. ABD, tam anlamıyla PKK ve DAEŞ'ı orta yerde bırakıp arkasına bakmadan kaçtı dersek hiç abartı olmaz..  
ABD, DAEŞ'e sahip çıkmaları için [kurucu Avrupa ülkeleri]ne çağrı yapıyor, bunları ülkelerinize alın diye lakin sahiplenen yok.. Bundan sonrada kolay kolay kimse sahiplenmeyecek. Keza, artık bu ülke topraklarına ve hatta bu bölgeye hiç kimse terörle ayar çekemeyecek.! Bir yaparken kırk düşünecekler.. Çünkü bu haçlı zihniyetinin karşısında o eski Türkiye yok, tam tersi, yönetimin güçlü iradesiyle, Ordusuyla tamamı milli olan, büyük bir güç var karşılarında. Artık Türkiyede kukla oynatamayacaklar

İçimizdeki PKK ve FETO yandaşı, işbirlikçi siyasetçi bozuntularıda yeniden düşünsünler.. Türkiyenin gücünü iyi bellesinler.. Amerikaya uşaklık yaparak bu topraklara ihanet etmekten umarım atık vazgeçerler. Aksi halde kendileri bilir. Bunuda kafalarına iyice soksunlar!!!
Şefik Karakelle 

Yorumlar

  1. Oldukça şık ve dolu bir blogunuz var sizi takibe aldım.Sizi de beklerim,Sağlıcakla kalın.

    https://dizifilmkitaptavsiye.blogspot.com/

    YanıtlaSil

Yorum Gönder